Pagode tenten huren?

tent pagode

Pagodetenten zijn tenten met een puntdak. Deze “punttenten” geven meteen een chique en herkenbaar uiterlijk aan uw feestlocatie! Pagodetenten zijn er in de afmetingen 4x4 meter en 5x5 meter. Zowel de dakzeilen als zijzeilen zijn wit. De zijkanten zijn ook mogelijk met vensters, waardoor meer zonlicht in de pagodetent kan vallen. Bovenop de tent wordt een groen vlaggetje geplaatst.

Pagodetenten zijn eenvoudig open en dicht te maken

De zijzeilen hebben een rits in het midden, waardoor u gemakkelijk naar binnen en buiten kan. Door de rits volledig open te doen, kunt u bij mooi weer de zeilen naar de buitenkant schuiven om lekker van de zon te  genieten. Zo kan ook het eventuele terras buiten de pagodetent er meer bij betrokken worden.

Net als de partytenten zijn ook deze tenten gemakkelijk te koppelen waardoor er veel variatie mogelijk is in de afmetingen. Met behulp van goten vormen de tenten samen één mooi geheel en heeft u geen last van eventuele regen. Deze tenten zijn ook geschikt voor huizen met hoge deuren.

Onze pagodetenten worden gebruiksklaar voor u opgebouwd

Pagodetenten zijn te huren voor een prijs van:
•    € 200 per pagode tent van 4x4 meter
•    € 225 per pagode tent van 5x5 meter

Deze prijzen zijn exclusief BTW en exclusief transportkosten.

Komt u er zelf niet helemaal aan uit? Dan komen we graag naar u toe voor persoonlijk advies en het inmeten van de tenten.

Bel Ruud voor persoonlijk advies op locatie: 06 - 54 33 62 66 bel voor een tent

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN

 

VRAAG EERST RUUD OM ADVIES

 

 

Partytent nodig?

Chique stretch tenten!

Aluhal (grote tent) nodig?