Stretchtent

stretchtent huren

Een chique tent voor een chique feest? Kies dan de stretchtent!

De stretchtent is een nieuwe tent in het assortiment van Ruud Schoenmakers Tentenverhuur en uniek in Brabant. Deze chique tent geeft uw evenement net dat beetje extra! Het geeft een onvergetelijke uitstraling en er zal nog lang over uw feest nagepraat worden!

Deze bijzondere tent is ideaal wanneer het goed weer is en u net wat extra schaduw wilt creëren. In deze tent zitten geen zijzeilen, waardoor de tent bij slecht weer niet dicht te maken is.  Het tentdoek is lichtgrijs van kleur.

Flexibele tent

De stretchtent wordt ook wel eens een flextent genoemd, omdat deze zo flexibel is als het om mogelijkheden gaat. Het is één groot, sterk en waterafstotend doek, dat met behulp van palen en spanners op wordt gezet. Uiteraard hoeft u hier niets aan te doen, wij zetten deze tent volledig naar uw wensen op!

Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld alle kanten op te spannen, zo wordt er een heel open gevoel gecreëerd. Ook kan er gekozen worden om één kant van de tent op de grond te laten. Bij deze optie kan de wind langs die ene kant niet echt naar binnen komen. Houdt er dan wel rekening mee dat de oppervlakte in de tent kleiner wordt. De middenpalen zijn ook op variabele punten weg te zetten, wat weer meerdere mogelijkheden biedt. Om deze tent op te zetten, moeten er wel pinnen diep in de grond worden geslagen.

De prijs van deze unieke tent is op aanvraag.

Denkt u dat dit een originele en geschikte tent is voor uw evenement, neem dan zeker even contact met ons op via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij denken graag mee over de mogelijkheden en samen maken we uw evenement onvergetelijk!

 

 

 

 

Pagode tenten nodig?

Aluhal (grote tent) nodig?